Skab et fantastisk univers til festen med farverige paptallerkener

Når man skal holde en stor fest, så kan man gøre det på mange måder. Nogle vælger at betale sig fra en overdådig fest, hvor der bliver stillet service til rådighed, vasket op og gjort rent efter en. Er du en af dem, der gerne vil have lidt mere kontrol over festen og spare nogle penge, så er du måske mere til paptallerkener og en afslappet stemning.

Køb engangstallerkener i pap og spar jer selv for den besværlige opvask

Paptallerkener er ikke forbundet med bras, som de var engang. I dag kan man få dem i alverdens fede farver og med kendte og flotte print. Derfor egner de sig fint til alt fra børnefødselsdagen, til skovturen og til den store fest såsom bryllup eller barnedåb. Hvis i har besluttet jer for at leje et lokale eller holde festen hjemme, hvorfor så ikke spare sig selv for alt besværet med opvasken, når man kan købe engangstallerkener, der blot skal smides ud efter brug?

Her finder du billige og fede paptallerkener online

Engangstallerkener i pap er ret billige. Man kan sagtens få en pakke til 25 kr. Prisen pr. tallerken afhænger naturligvis af, om det er en ensfarvet, om den er med billede og hvilken type tallerken, der er tale om. Du kan finde et bredt udvalg af engangstallerkener i pap inde på https://www.dreamshop2u.dk/Paptallerkner-Engangstallerkner.html. Det er en webshop, der forhandler alt til festen – både engangsservice og en masse smart pynt, som kan matches på kryds og tværs.

Find matchende krus og servietter til paptallerkenerne

Engangstallerkener kan også gøre borddækningen meget flottere og mere gennemarbejdet. Det er ofte sådan, at man kan få engangsservice i serier, således at alt fra tallerkener, krus og servietter passer sammen. Det gør bare et eller andet specielt ved borddækningen, når der er den berømte røde tråd gennem tingene.

En børnefødselsdag i børnenes ånd

Til børnefødselsdagen vil du som foræder helt sikkert få nogle gode points fra barnet, hvis du dækker op med paptallerkener, hvor deres yndlings tegnefilmsfigur eller lignende er illustreret på. Børn går ikke op i, om man har fundet det fine service frem, men noget så banalt som engangsservice med deres idoler på, er noget, som de vil kunne huske i lang tid. Man kan endda få smarte paptallerkener, der er trekantede, så de passer til et stykke pizza i børnehøjde, eller dybe tallerkener, der passer godt til en gang pasta med kødsovs til børnefødselsdagen. Der er masser af typer at vælge imellem.

En stor og betydningsfuld fest kan sagtens bære engangsservice

Skal i holde bryllup, studenterfest eller barnedåb, så kan man også sagtens anvende engangsservice. Holder man festen som en havefest i telt, så er det næsten et must, at man anvender engangstallerkener. Når man holder fest udendørs, så bliver stemningen nemlig oftere lidt mere afslappet og ikke mindst hyggelig, og så blander folk sig mere sammen.

Det vil også sige, at mange måske går rundt med deres tallerken og mister den undervejs – det gælder især, hvis der er alkohol indblandet! Ved at anvende engangstallerkener i pap, så sker der heller ikke så meget ved, hvis nogle af gæsterne får lidt for meget indenbords og taber deres tallerken. Det kræver blot en klud og en skraldespand.

Leg med forskellige temaer og farver inden for engangsservice

Prøv at lege lidt med forskellige temaer. Tag eksempelvis et kig på symbolikken i at anvende guldfarvede paptallerkener til et guldbryllup eller naturfarver til det udendørs bryllup med naturmenneskerne. Skal man holde Halloween fest, så er det lige lidt ekstra fedt, hvis der er nogle uhyggelige billeder på tallerkenerne!


Comments are closed.