Få et kursus og lav bedre præsentationer

Med et kursus i PowerPoint vil du forbedre dine muligheder for at lave et godt slideshow. Der findes 8 kurser i PowerPoint i kursuspakken. Der vil være mulighed for individuelt tilpassede kurser, som passer præcis til arbejdsgangene i jeres virksomhed. Der tages afsæt i de forskellige moduler. Du har også mulighed for deltagelse i PowerPoint Workshops, som dækker netop de cases som I kan være udsat for på jeres arbejdsdag. Her gennemgås de relevante metoder og forskellige værktøjer som er væsentlige for opgaverne.

 

Hvilke kurser kan du tage i PowerPoint

Der findes 8 kurser i PowerPoint. Der er et grundlæggende kursus som sætter fokus på grundlæggende værktøjer i programmet. Selv om du har arbejdet i PowerPoint før kan du godt lære noget i dette kursus. Der er også et udvidet kursus som lægger vægt på forskellige funktioner der er ud over de grundlæggende. Du kan tage et kursus som lærer dig om alle de diagrammer du kan lave med PowerPoint her iblandt, søjle-, cirkel- og kurvediagram. Hvis du har brug for viden omkring hvordan du formidler dit budskab ud er der også et kursus til dette. Du vil lære at arbejde på professionelle PowerPoints som understøtter din formidling effektivt. Der er også mulighed for at lære at lave skabeloner til PowerPoint. Ydermere vil du kunne finde tre af disse kurser på engelsk.

Hvad kan du få ud af et PowerPoint

 

Med et godt PowerPoint underbygger du det budskab du forsøger at formidle. Med diverse diagrammer, tabeller og billeder gør du det overskueligt for publikum at følge med i din præsentation. Du vil kunne sætte fokus på netop det der betyder noget. Med de rigtige præsentationsteknikker og retningslinjer får du et formidlingsværktøj som dækker alle dine behov. Med kurset vil vi finde kreative løsninger og funktioner som forbedre dine kompetencer.

 


Comments are closed.