Udforsk moderglæden med en rugemaskine til kyllinger

Man ser flere og flere husholdninger, der holder et lille hønsehus i baghaven, dels for børnenes skyld, dels for deres egen og nogle igen gør det udelukkende for at få hjemmedyrkede æg til morgenmaden og diverse bageopskrifter. Men man kan få meget sjov ud af at holde sine egne høns, eftersom efterspørgslen på kyllinger er steget i takt med at flere og flere forstadsfamilier ønsker at lære deres børn om kyllinger, deres opvækst og pasningen af husdyr, der ikke nødvendigvis behøver at bo i huset kan man lave en god lille forretning i baghaven – det eneste det kræver er en rugemaskine til kyllinger.

Find den rigtige rugemaskine til dine kyllinger.

Der findes flere forskellige slags rugemaskiner til kyllinger og andet fjerkræ på markedet. Man skal naturligvis ikke købe over evne, men derimod sørge for at købe en rugemaskine, der passer til mængden af de æg man ønsker der skal blive til små gule kyllinger. Har man 5-10 høns i baghaven kan det bedst betale sig at købe en rugemaskine til 12 æg, da der her er mulighed for at børnene kan lege ’forældre’ og passe udrugningen, følg linket for at finde en rugemaskine til kyllinger https://www.cply.dk/smart-lille-rugemaskine/.

swan-feather-16307_960_720Specifik info om rugemaskiner til kyllinger.

En rugemaskine til eksempelvis 12 æg kan nemt stilles på køkkenbordet og fungerer derfor perfekt som familieprojekt, da alle kan deltage i udrugningen og holde et vågent øje med om der er sket noget natten over. Det eneste man skal gøre for at sikre sig en optimal udrugning af kyllinger er at indstille temperaturen på rugemaskinen så den står korrekt, maskinen kan selv vende æggene, men det kræves at der fyldes vand på hver anden dag.

En rugemaskine er ikke kun til kyllinger.

Det er ikke alle mennesker, der har kyllinger i baghaven, nogle har også fritgående fasaner eller duer, der bygger rede i ens buske, nogle har måske endda brevduer som husdyr eller som hobby. En rugemaskine der fungerer til kyllinger kan også bruges til due- og fasan-æg. Med de forskellige muligheder en rugemaskine giver kan man udføre forskellige forsøg i hjemmet og inddrage børnene så de bedre får en forståelse af, hvor maden kommer fra og hvilke forhold, der skal til før et befrugtet æg bliver til en kylling, fasan eller due.

Udvid hønsegården med en rugemaskine til kyllinger.

Hvis man har en lille hønsegård i baghaven der indeholder 5-10 høns, men man ønsker flere for hyggens skyld eller fordi man bare elsker smagen af friske æg til morgenmad, så kan en rugemaskine til kyllinger være svaret, der hurtigt og effektivt kan udvide ens hønsebestand betragteligt. Man kan altid starte i det små med at anskaffe en rugemaskine til 12 æg, men efterhånden som bestanden vokser kan man udskifte sin rugemaskine til en større model der eksempelvis kan ruge 48 æg ud af gangen, så længe man husker at holde øje med temperaturen og hælde frisk vand på, så man sørger for at æggene har det lunt og godt.


Comments are closed.