Mizuno håndboldsko vinder indpas i Danmark

Nyt indlæg om Mizuno er lavet med udgangspunkt i sport-net.dk: Mizuno håndboldsko

 

Mizuno håndboldsko har længe været en af de ledende modeller hvis vi diskuterer håndboldsko er Mizuno. Men det er en skoproducent der særligt har vundet sit indpas i Danmark igennem de seneste. Det er særligt en skoproducent der er igennem en periode har kunnet innovere og forfine deres håndboldsko og de benyttes nu om dage af en stor del af verdens topspillere. Og er særligt også begyndt at henvende sig til motionisterne, da det er en sko der præsterer optimalt under alle former for pres, og er samtidig også en god og meget holdbar sko.

 

Ny tankegang

mizuno

mizuno

Håndboldsko fra Mizuno er udviklet på en anden måde end man almindeligt laver håndboldsko. Fordi der ikke er lagt vægt på at fodtøjet skal føles blød når man udelukkende kun har den på. Skoen er fabrikeret til at modstå hvis den står over for maksimal pres. Det vil sige at skoen nemt kan føles meget hård når man blot har den på og kun står i den, fordi det er først når man er i bevægelse og aktiv i skoen, at den skal kunne yde god stabilitet og have en god evne til at absorbere stødene, man oplever hver eneste gang man tager et skridt. Ideen bag ved er at hvis skoen allerede kan presses ned og være blød blot ved man står stille i den, så vil den blive trykket yderligere ned hvis man løber og skifter retning i den. Denne teknologi bag det, har gjort Mizuno håndboldsko til nogle af de førende og det er ene og alene pga. deres håndboldsko yder maks når de prøves i kamp. Teknologien bag Mizuno håndboldsko hedder Wave og er fremstillet som en bølge. I stedet for at putte meget absorberende materiale ind hvor trykket er størst i skoen, så udnytter Mizuno en bølge konstruktion i sålen til at distribuere trykket og kan derfor fremstille en sko der er mere fast når man har den på, men som reel er letter og mere stødabsorberende når man anvender den end andre mærker af håndboldsko. Wave materialet bruges på utallige måder og er også med til at stabilisere Mizuno’s sko hvis man spæner frem og tilbage på banen.

 

Andre teknologier

Udover Wave anvender Mizuno også en del energi på at frembringe en overside der er utrolig tæt på foden og uden for mange syninger, der kan være en ulempe for foden når den sveder og udvider sig. Faktisk ligger fodens velbefindende Mizuno betydeligt på sinde og det vil være et felt de stadig at forbedre fremad. I samspil med enklere stoffer, der kan være med til at flytte overliggeren for hvad en kvalitets håndboldsko skal kunne når det er omkring stabilitet og absorbering.

 

Overordnet

Stabilitet er nøglen til at kunne stå fast og ændre vej hurtigt når du spiller mand mod mand og man ej kommer med stor fart på ind i spillet. Når du bør ændre retning udnytter du kun et ben til at skubbe fra med, hvilket sætter store krav til håndboldskoen, da de belastes med alt ens kropsvægt på et lille sted af skoen. Af denne årsag er det yderst vigtigt at håndboldskoen ikke viger, da det kan sænke muligheden for retningsskift enormt. Og af denne årsag, er det simpelthen så vigtigt og godt at Mizuno har lagt så stor vægt på deres stabilitet, hvilket er med til at give dem en god konkurrencefordel på markedet, da de andre konkurrenter ikke kan følge med på markedet, og hele tiden bliver nødt til at innovere og udvikle deres teknologier, fordi Mizuno konstant er et skridt foran konkurrenterne.


Comments are closed.