Flotte krukker til både ude og inde!

Krukker, blomster, lanterner og meget andet kan medvirke til at skabe en hyggelig have eller terrasse. Derved er disse nogle meget populære produkter, da mange gerne vil skabe en have, som er indbydende og flot. Derfor vil vi her hos os gerne hjælpe dig med at skabe en smuk have eller terrasse med æstetiske og sjove krukker, som kan få enhver besøgende til at stoppe op og beundre dit bed med et smil på læben. Så hvis du gerne vil gøre noget ekstra i din have og virkeligt sætte prikken over I’et med flotte krukker, så kan du med stor fordel kigge på vores store udvalg her!

Anderledes og charmerende krukker til en fair pris

 

Hos os finder du nemlig et udvalg af anderledes og charmerende plantekrukker. Dette kan blandt andet været disse yderst flotte og sjove krukker. Motiverne er blandt andet personer, som går rundt med en trillebør, hvor man kan plante alverdens blomster eller planter, som kan pryde haven, bedet eller terrassen. Disse figurer er fremstillet af magnesia, og derfor skal du gerne huske at bore et hul i bunden, inden du planter dem til. Magnesia er bedre kendt i Danmark som magnesium, og det er et utroligt stærkt og holdbart metal, og derfor er det praktisk til at plante blomster eller lignende i, som helst skal befinde sig udenfor. Derved behøver du nemlig ikke at være nervøs for at figurerne bliver beskadiget af vind og vejr.

Figurerne kan fås i flere forskellige motiver, som dog alle er fremstillet i den samme charmerende stil. Figurerne er også fremstillet i forskellige mål, dog er variationen i størrelserne ikke så store. De største figurer måler 40 centimer i højden, og de mindste figurer måler 38 centimer i højden. Den bredeste figur er 37 centimer, og de andre er henholdsvis 33, 34 og 35 centimer i bredden. Du kan besøge Kingbo her og se deres store udvalg af dekorationsdyr til både udenfor samt til indendørs brug.

Så hvis du gerne vil finde et bredt udvalg af flotte figurer, som alle er sjove og charmerende, og som kan anvendes som både blomsterkrukker til haven, bedet og terrassen, så er du helt sikkert kommet til det rigtige sted her hos os. Vi garanterer dig nemlig et flot og slidstærkt produkt til en pris, der er mere end fair.

 

 


Comments are closed.