Få mere viden omkring cannabinoider her

Ordet cannabinoider er måske ikke lige så kendt blandt folk som termen cannabis eller hash er. Det er et meget mere udbredt ord, som til dels og så har fået en negativ omtale. Der er mulighed for at datere brugen af cannabis som et lægemiddel, helt tilbage til egypternes tid. For her har man fundet en papyrus rulle fra, som man har fået oversat. Det var dog først omkring 1800-tallet, at man formåede at få den oversat. Det viste sig at være en bog omkring naturmedicin og brugen af den, hvor cannabisplanten var listet i størstedelen af den. Det var en forsker der for første gang i 1960´erne, lavede et forsøg på en rotte. Pattedyr og mennesker har et fælles system, lidt ligesom nervesystemet, som kun reagere på visse ting. Her fra kunne man gå videre med forskningen, og begynde at teste effekterne på mennesker. Det har senere hen ført til brug af cannabissen i adskillige lægeorienterede sammenhæng. Man kan i dag fortælle, at cannabis som lægemiddel kan modvirke ting som menstruationssmerter, kvalmende tendenser, hvis du ikke kan sove om natten eller hvis du har mistet appetitten. Det er ikke fordi det er sygdomme i sig selv, men det er sideeffekter fra andre sygdomme, og de kan være trælse at døje med.

Den store forskel på cannabinoider

Hvis man førhen har hørt om cannabis og cannabinoider, kan det være at man ikke har fået et fuldgyldigt svar på hvad det egentlig er. Cannabisplanten blev som sagt brugt for mange år siden, og har som sådan ikke været banebrydende indenfor lægeverden, den er blot blevet mere almindelig i de moderne tider. Kampen mod cannabis startede for mange år siden, hvor man skulle slå ned på brugen af dette stof og mange andre. For der er også en anden side til cannabinoider, og det er den misbrugte side. Her finder du gadecannabis, som ofte kan være blandingsprodukt. Her har du et overvæld af THC, hvilket også giver den ruseffekt som stoffet ellers kan være kendt for. Man valgte derfor, at en aktiv propaganda kampagne skulle igangsættes, og så gik krigen mod cannabis ellers i gang. Det har i dag ført til, at man har en meget negativ holdning til produktet i store dele af verden. Det er en skam, fordi man ser planten blive brugt til at lindrer smerter og gøre livet udholdeligt for mange patienter i dag.

Cannabinoider og dens olie

Man har i nyere forskning selvfølgelig haft bedre mulighed for, at kunne undersøge planten og dens muligheder i form af nyere teknologi. Det har også ledet til, at man i dag har kunne producere olie som man laver på baggrund af planten. Her kan man udvinde og producere olie, som også bliver brugt i forbindelse med lindring af smerter og lignende. De olie som man kan finde på markedet i dag, kan blive ordineret igennem din læge, hvis du bliver godkendt til brugen af det. Det er ikke sikkert hvorvidt man kan finde et klart svar på, hvor medicinen står i forhold til kampen af kræft. Det har længe været oppe og vende i både medier og lægeverden, men der venter stadig mange ubesvarede spørgsmål. Så at producere, distribuere og besiddelse af cannabinoider er stadig ulovligt mange steder, dog ser man også skiftende tendenser i flere stater i USA og andre lande. Her forsøger man at gøre det lovligt, hvor der bliver fokuseret meget på brugen af planten til lægemæssige sammenhænge. Har du selv brug for noget olie, eller en snak med din læge om det. Så skal du ikke være bange for, at undersøge området nøje efter.


Comments are closed.